VIJESTI

 

ZAVRŠNICA FUTSAL LIGA 2021
Čestitamo ekipi LC Monty Python Tolo trade na osvojenom turniru FAVBET Završnice Gradskih liga.
Ujedno čestitke Miši Lončaru na izboru za najboljeg golmana???? turnira te Antoniu Repiću na izboru u njboljih pet.⚽️
Na kraju čestitke svim igračima i nadasve vjernim navijačima što su titulu donijeli u Split.????????????
TKD klub MARJAN

Iskreno čestitamo na grandioznom uspjehu članova naše Udruge Tonija Tomasa i Veljka Laure kao trenera našlih taekwondo šampiona Matee i Tonija.

ZAVRŠNICA FAVBET LIGE

Poštovani,

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da smo unatoč ovom teškom i neizvjesnom vremenu uzrokovanom pandemijom, potpisali Ugovor o sponzorstvu  sa trgovačkim društvom „Svijet zabave jedan“ d.o.o. i pronašli model suradnje s obzirom da smo sezonu 2020./21. iz dobro nam poznatih razloga morali prekinuti krajem mjeseca studenog 2020.

Naime, Sponzor i ove godine organizira FavBet završnicu futsal liga, a kako mi nismo priveli sezonu kraju i time nismo bili u mogućnosti definirati predstavnike koji bi sudjelovali na istom, odlučili smo organizirat Liga kup kao kvalifikacijski turnir naših ekipa za sudjelovanje na završnici u Puli. Predstavnici Udruge za mali nogomet Split su L.C. MontyPythonTolotrade i DWS Kidan žile.

Sudionici završnice se bore za titulu prvog pobjednika FAVBET futsal lige i za fond nagrada u iznosu od preko 80.000,00 kn. Najbolja ekipa osvojit će 50.000,00 kn, drugoplasirana ekipa 20.000,00 kn i trećeplasirana ekipa 10.000,00 kn. Uz to biti će dodijeljene nagrade za najbolje pojedince turnira. 

Igračima naših ekipa UMNSt je osigurala prijevoz odnosno sufinanciranje troškova puta ukoliko se ekipe odluče putovati svaka u svom aranžmanu. Uz navedeno, osigurana su i 2 polupansiona (doručak+ručak ili večera) u hotelu Pula za do 13 članova svake ekipe, a koji su ostvarili pravo nastupa na Završnici.

Izvlačenje parova Završnice je 23. srpnja 2021. u 19 sati u FavBet automat klubu u Puli. Isto možete pratiti u live prijenosu putem službene facebook stranice FavBet kladionice na kojoj se između ostalog mogu i pronaći propozicije Završnice na kojoj sudjeluje ukupno 16 ekipa gradova Rijeke, Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka, Omiša i Pule, a održava se 30. i 31. srpnja 2021. na terenima sportskog centra „Verudela sport d.o.o.“, odnosno u slučaju vremenskih neprilika u Domu sportova „Mate Parlov“.

Naša nada i želja je da naši predstavnici postignu što bolje rezultate i svojim sportskim ponašanjem i igrom osvjetlaju obraz naše Udruge, a sve kako bi u što ljepšem ozračju, nadamo se konačno,započeli naša natjecanja početkom mjeseca rujna, ukoliko nam to epidemiološka situacija dopusti.

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja,

Josip Radić,

Predsjednik UMNSt

LIGA KUP - MLADI

Dana, četvrtak 17.6.2021. u 19:00 sati odigrana je finalna utakmica Liga Kup mladi između ekipa

L.C. M. PYTHON-TOLO TRADE  :  DWS KIDAN ŽILE    4 : 3  /2 : 2 ( 0 : 0 )/

Utakmica oprezna, čvrsta s tek dva prekršaja u prvom dijelu utakmice. Iako su u prvom dijelu utakmice uglavnom inicijativu imali igrači ekipe L.C. M. PYTHON-TOLO TRADE, prvu šansu za vodstvo iz polu kontre su imali igrači DWS KIDAN ŽILE, ali je protivnički golman Mišo Lončar to spriječio. U nastavku ekipa L.C. M. PYTHON-TOLO TRADE je vršila pritisak na protivnički gol, ali uzalud jer bi se igrači DWS KIDAN ŽILE ispriječili te uz veliku pomoć svog golmana Vinka Rozge, koji je imao izvanrednih nekoliko obrana, te je prvi dio utakmice završio bez golova.

U drugom dijelu utakmice na samom početku iz jedne bezazlene polu kontre ekipa DWS KIDAN ŽILE dolazi do vodstva uz pomoć igrača L.C. M. PYTHON-TOLO TRADE  -  Mije Mišerde koji je nehotice glavom lobova svog golmana koji u isto vrijeme napušta svoj gol u namjeri da izbije loptu prije protivničkog igrača. U nastavku ekipa L.C. M. PYTHON-TOLO TRADE ima inicijativu i vrši pritisak na protivnika.  Još jedno u dva navrata golman Vinko Rozga sprječava protivnika da dođe do izjednačenja, a potom u 25 minuti polu kontra Mislav Mišić 2 : 0 na opće veselje i radost za ekipu  DWS KIDAN ŽILE. Tri minute iza toga Edo Radmilo smanjuje na 1 : 2.

Opća napetost, uzbuđenje i veselje na klupi ekipe  DWS KIDAN ŽILE, bliži se kraj, ali tri sekunde do kraja hladan tuš, Ante Ramadža postiže izjednačujući zgoditak i utakmica završava 2 : 2.

  •  Izvode se penali 3 + 1
  • 1.  Mijo Mišerda  -  gol      ==      Ivan Gotovac     -   gol
  • 2.  Jure Čavar     -  gol      ==      Jadran Kirevski  -   X
  • 3.  Edo Radmilo   -  X        ==      Jure Bartulić      -   X

 

Iskrene čestitke ekipi L.C. M. PYTHON – TOLO TRADE !!!

PAROVI LIGA KUPA - MLADI

Izvučeni su parovi Liga kupa za mlade te raspored utakmica možete pogledati na stranici.