Poštovani,

imajući u vidu da još uvijek nismo u mogućnosti organizirati natjecanja u dvoranama iz dobro nam poznatih razloga, a da nažalost nemamo ni informaciju kada ćemo to moći, Upravni odbor predlaže zaposlenicima Udruge da kontaktiraju sve predstavnike ekipa dvoranskih liga žele li nastaviti natjecanja na vanjskim igralištima.

U dosadašnjim pregovorima, koji nisu ni blizu finalizacije dok ne se dobiju povratne informacije od svih Vas, stupili smo u kontakte sa pojedinim koncesionarima vanjskih igrališta. Kao opcija koja nas najviše zadovoljava bilo bi igralište O.Š. Gripe sa betonskom podlogom na kojem bi se odigravale lige mladih (1, 2, 3. i 4.liga) dok bi na igralištu sa umjetnom travom u predjelu G.K. Kman odigravali natjecanje veteranskih liga. Dani igranja liga mladih bi bili: 1.liga – ponedjeljkom, utorkom i srijedom, 2.liga – srijedom, četvrtkom i petkom, 3.liga – subotom, 4.liga – nedjeljom. Za veteranske lige postoji relativno velika mogućnost igranja u danima kao i do sada. Ponavljamo, ovo su sve ideje u fazi razrade, ali bez da čujemo vas, nema smisla ništa službenije pokretati.

Želimo naglasiti da bi ovo bio pilot projekt bez korištenja svlačionica, sanitarnih čvorova i svih ostalih sadržaja koje smo imali u dvoranama i na koje smo svi skupa navikli, te da bi čim dobijemo dopuštenje i stvore se uvjeti, natjecanja vratili u dvorane. Lige bi se odigrale jednokružnim bod sustavom natjecanja kako bismo s novom sezonom mogli nesmetano započeti početkom mjeseca rujna.

U iščekivanju Vaših stavova i razmišljanja, primite naše srdačne pozdrave

 

  Predsjednik UMNSt:  

       Josip Radić