Na 20. sjednici Upravnog odbora održanoj 10. rujna 2020. donosi se sljedeća

O D L U K A

  1. Ekipe koje zbog pandemije Covid-19 u natjecateljskoj sezoni 2019./20. odustanu od natjecanja neće biti brisane iz članstva UMN-a pa se suspendira primjena čl. 47. st. 3. Pravilnika o malonogometnim natjecanjima.
  2. Ekipe koje zbog pandemije Covid-19 u natjecateljskoj sezoni 2019./20. odustanu od natjecanja na završnoj tablici svoje lige zauzimaju posljednje mjesto, osim u slučaju kada više ekipa iz iste lige odustane.
  3. Kada više ekipa iz iste lige zbog pandemije Covid-19 u natjecateljskoj sezoni 2019./20. odustane od natjecanja, plasman se utvrđuje na osnovu slijedećih kriterija:

1. ekipa koja je odustala od natjecanja kasnije na završnoj tablici zauzima bolje mjesto,

2. primjena čl. 49. Pravilnika o malonogometnim natjecanjima.

Napomena:

  • ekipa je zbog pandemije Covid-19 u natjecateljskoj sezoni 2019./20. odustala od natjecanja ako je poslala službeni dopis na mail UMN-a, iz kojeg se jasno i nedvojbeno može zaključiti da zbog pandemije Covid-19 odustaje od daljnjeg natjecanja. Dopis se mora poslati minimalno 24 sata prije odigravanja naredne utakmice,
  • Ukoliko Disciplinski pravilnik nalaže, sve disciplinske mjere negativnih bodova kojima su ekipe kažnjene do trenutka odustajanja od daljnjeg natjecanja zbog pandemije Covid-19 prenose se u narednu sezonu 2020./21.

 

                                                                                                                                                Predsjednik U.O.

                                                                                                                                                    Josip Radić