Poštovani,

Nakon dobivene obavijesti iz J.U.Š.O. o dozvoli korištenja dvorane, donesena je odluka o nastavku natjecanja UMN-Split za 18.5.2020. Po objavljivanju iste, ustanovljeno je da se radi o očitom nesporazumu. Naime, odgovorni su dali dozvolu za korištenje dvorane, misleći na treninge ekipa, a ne na natjecateljske utakmice, što u obavijesti nije navedeno. Uslijedile su zajedničke dodatne konzultacije s odgovornima za provedbu epidemioloških mjera i preporuka i zaključeno je da od navedenog datuma ipak nećemo organizirati natjecanja pri UMN-Split, budući da je nemoguće zadovoljiti većinu preporučenih mjera. Kako smatramo da ne možemo preuzeti takvu vrstu odgovornosti, odluka o nastavku natjecanja za dan 18.5.2020 se stavlja van snage.

Najiskrenije se ispričavamo svim našim članovima zbog novonastale situacije. Upravni odbor će i dalje na svakodnevnoj bazi pratiti epidemiološku situaciju te odluke i preporuke odgovornih te shodno tome postupati.

Uz nadu da se ipak vrlo brzo vidimo na našim natjecanjima, primite sportski pozdrav, uz još jednu ispriku i molbu za razumijevanje u ovim okolnostima.

 

S poštovanjem do, nadamo se, skorog viđenja,

Josip Radić, predsjednik U.O.