Poštovani,

Imajući u vidu da smo dobili dopuštenje odgovornih osoba iz J.U.Š.O. za nastavak natjecanja, a koja su nažalost morala biti prekinuta prije više od dva mjeseca zbog poznati razloga, obavještavamo Vas da s natjecanjima nastavljamo 18.5.2020.

Kako se i nadalje moramo pridržavati mjera po preporukama HZJZ, radi zaštite svih naših natjecatelja, u startu nećemo moći koristiti svlačionice u dvorani. Presvlačenje igrača i odlaganje garderobe će biti omogućeno na obilježenom mjestu na tribinama dvorane.

Također, moramo naglasiti da bi ova mjera mogla biti na snazi do 31.5.2020. do kada se nadamo relaksaciji iste. Isto tako ukoliko do toga ne dođe, planiramo izvršiti anketiranje svih ekipa u periodu od 25.5. – 31.5. o nastavku ili prekidu natjecanja, a sve vezano za problematiku eventualne daljnje nemogućnosti korištenja svlačionica s tuševima.

Molimo da djecu ne dovodite sa sobom na utakmice, te da komunikaciju kao i do sada odrađujemo putem e-maila i telefona. Sve novosti ćemo objavljivati na našoj web i facebook stranici.

Raspored natjecanja za sve lige će biti objavljen sutra (15.5.2020.) u 12:00 sati.

Srdačno Vas pozdravljamo i molimo za razumijevanje u ovoj izvanrednoj situaciji,

S poštovanjem,

 

Predsjednik U.O.

Josip Radić