L.C. MONTY PYTHON – GARAŽA PUJANKE   5 : 2

Prvo poluvrijeme počinje sa visokim ritmom igre. U 4. minuti izgledna prilika Garaže za postizanje pogotka, po sredini gola vratar protivničke momčadi u dva navrata spašava svoju mrežu. U 6. minuti izgledna prilika za domaćine, udarac sa 5 metara golman brani,odbijanac ponovno prihvaća napadač domaćih i trese se prečka. Dvije sekunde prije kraja poluvremena duga dijagonala na Daria Šestića, slijedi prizeman udarac na prvu stativu, vratar kratak i 1 : 0 za Monty Python.

U drugom poluvremenu tempo igre je mirniji, igra se od noge do noge sa pokušajima brzog prebacivanja dijagonalno, te povratnom loptom 18 minuta nakon ubacivanja lopte sa strane, dodano do Mije Mišerde koji snažnim prizemnim udarcem pogađa mrežu za 2 : 0.

U 21. minuti nakon par duplih pasova dolazi do gola koji postiže Denis Kuzmanić  i povećava vodstvom na 3 : 0. U 22. minuti slična akcija, ovaj put u režiji gostiju u kojoj Marin Vučemilović posprema loptu u mrežu za 3 : 1. Ista minuta i identična akcija duplih pasova, gdje ispada kompletna obrana gostiju, a loptu u mrežu posprema Josip Božinović za 4 : 1.

U 28. minuti uigrana akcija domaćina u kojoj Ivan Radan na drugoj stativi postavlja nogu i 5 : 1.

U 29. minuti, lopta dolazi do Marina Vučemilovića, brzi izbačaj udesno, te snažan i precizan šut za 5 : 2. Čestitke svim akterima utakmice na prikazanoj igri.