COSMOS  -  OSANDESETE MALA KAVANA  2 : 4

 

U utakmici dostojnoj finala gledali smo odličnu utakmicu prepunu čvrstih duela, ali tijekom cijele utakmice na fer i sportskoj razini. Domaći rano dolaze u vodstvo i odmah nedugo zatim ga još povećavaju.

Ipak, gosti se ne predaju te se odmah nakon primljenog drugog pogotka vraćaju u igru, a do kraja poluvremena stvari vraćaju na početak.

Iako tada nije izgledalo, ali to je bio i konačan rezultat utakmice jer u drugom poluvremenu unatoč odličnoj igri sa obje strane, pogodak nismo vidjeli.

U lutriji penala bolje se snalaze gosti, gdje uz dva postignuta pogotka te uz dva promašaja protivnika, odnose pobjedu za veliko veselje cijele ekipe i navijača Osandesetih.

 

 

ZLATARIJA DVORNIK  -  ZLATKO CELENT  5 : 6

 

U finalnoj utakmici Liga kupa mladih odigrala se još jedna vrhunska predstava u režiji obje ekipe sa puno odličnih igrača splitskog i dalmatinskog futsala.

Utakmicu punu ritma bolje otvaraju domaći, ali ipak do kraja poluvremena gosti potpuno preokreću rezultat.

U drugom poluvremenu nastavila se odlična utakmica gdje se igralo potpuno izjednačeno uz stalno vodstvo gostiju od gola razlike.

Zlatko Celent ipak pred sam kraj izjednačava rezultat i odvode utakmicu u još jedne penale te večeri.

Više sreće u izvođenju penala imala je ekipa Zlatka Celenta koja zabija sva tri penala, te uz jedan promašaj Zlatarije odnosi veliku pobjedu i spušta zastor na još jednu sezonu.