ARTEM – PB SPLIT  3 : 4 (1:3)

 

Iako ni jedna ni druga ekipa nije u borbi za prvaka, očekivali smo kvalitetnu i izjednačenu utakmicu. Međutim, od samog početka ekipa PB Splita je bila bolja i koncentriranija te je bolje iskorištavala svoje prilike.

Početak utakmice su obilježile više greške u obrani s obje strane nego neka kvalitetna igra. Prvo gosti dolaze u vodstvo preko Đikića koji loptu u gol posprema iz blizine. Na sličan način izjednačio je Šimić na drugoj strani.

Gosti ponovo vode preko Aničića, a najljepšu akciju utakmice odigrali su igrači PB-a za vodstvo od dva razlike. Aničić i Đikić su u jednoj kontri izmijenili 2 dupla pasa i doslovno se ušetali u gol Artema, te je s tim rezultatom i završilo prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme Artem ide na sve ili ništa i sve više napada, ali PB to kažnjava i golom Gudelja Velage odlazi na 3 razlike i praktički odlučuje pitanje pobjednika.

Tri minute prije kraja Artem smanjuje na dva razlike, a 8 sekundi za 3:4 zabija Morača.Međutim, bilo je prekasno jer vremena za nešto više nije bilo i to je bio konačan rezultat utakmice i potpuno zaslužena pobjeda PB Splita.