COSMOS –VET.L.C. MONTY PYTHON

3 : 4

 

Odlična utakmica na otvaranju 5. kola Favbet 1.lige veterana. Ekipa Cosmos bolje ulazi u utakmicu i koristi dekoncentraciju u obrani LC Monty Pythona te jednom dubinskom loptom M.Rosandića kroz srce šesterca pronalazi samog Wagnera ispred nemoćnog Lončara za 1:0 u 4. min. Nakon toga LC MontyPython polagano ulazi u utakmicu, diže ritam i utakmica postaje sve zanimljivija gdje obje ekipe teže nadigravanju.

U 8. min T.Bralić koristi jednu loptu preko obrane te je uz malo poteškoća prima i iskosa šalje pored nemoćnog Gabrića za 1:1. Igra se nastavila u dobrom ritmu te nakon prodora Živkovića pored Depedera u 11. min, sam i zaboravljen na drugoj stativi ponovo je Wagner, koji postiže pogodak za 2:1 na kraju prvog djela.

Početkom drugog djela LC MontyPython golom E.Radmila vraća sve na početak. Međutim, to je kratko trajalo jer je Wagner svojim trećim golom vraća prednost na stranu Cosmosa. Nakon toga gosti podižu malo agresivnost i uzimaju više rizika u igri i sa dva brza gola I.Vrankovića u 17. i 18. min dolaze do prednosti koju ne ispuštaju dao kraja utakmice, bez obzira na pritisak Cosmosa pri kraju same utakmice. Tako ni tri gola Wagnera nisu bila dovoljna Cosmosu ni za bod. Na kraju zaslužena pobjeda LC MontyPythona koja ih je zadržala u gornjem dijelu tablice.

 

GOGO I TONI - ARTEM

2 : 4

 

 Zanimljiva utakmica u kojoj je ekipa GOGO I TONI dva puta dolazila u vodstvo. Drugi pogodak je bio mala majstorija Gordana Boljata koji je petom doveo svoju ekipu u vodstvo 2 : 1.

Početkom drugog poluvremena ekipa ARTEM izjednačava rezultat, a do kraja utakmice potpuno preokreću rezultat i dolaze do zaslužene pobjede.