Poštovani članovi naše Udruge,

evo nas na početku još jedne natjecateljske sezone za koju već duže vrijeme teku pripreme, ali zbog poznatih razloga koje nije potrebno više ni navoditi, nismo znali hoćemo li uopće moći započeti natjecanja početkom mjeseca rujna.

Ipak, odlučili smo da je planirani početak natjecateljske sezone 2021./22. 13. rujna 2021.

Izvlačenje startnih brojeva ekipa će se održati 9. rujna 2021. u svečanom salonu S.C. Gripe (prizemlje) u sljedećim terminima:

  • u 19:00 sati za predstavnike liga mladih
  • u 19:45 sati za predstavnike liga veterana

Sve zainteresirane (nove) ekipe mogu se prijaviti za sudjelovanje u natjecanju do 6. rujna 2021. i izvršiti uplatu 1. rate članarine u iznosu od 4.000,00 kn. Također, moramo napomenuti da se razlika iznosa uplate 1.rate poništene 2020./21. sezone i troška odigranih utakmica te sezone uračunava kao dio 1. rate članarine nove sezone odnosno ista se vraća uplatitelju ukoliko ekipa iz bilo kojeg razloga neće participirati u natjecanjima natjecateljske sezone 2021./22.

Imajući u vidu da je Upravno vijeće J.U.Š.O. donijelo odluku o povećanju cijene termina sa 224,00 kn na 250,00 kn po satu (uvećano za pdv), svakako vas moramo obavijestiti da je moguće povećanje članarine za do 500,00 kn po ekipi (ovisno o svakoj ligi pojedinačno). Temeljem odluke Upravnog vijeća J.U.Š.O., a čijih je dvorana naša Udruga korisnik,  Upravni odbor je uputio svoj prijedlog vezano za navedenu problematiku. Čim na isti dobijemo odgovor, dostaviti ćemo kompletan troškovnik natjecanja.

Ždrijeb parova 1.kola liga kupa će se održati nakon što se ekipe izjasne na 1. kolu  žele li igrati, s obzirom da Liga kup nije obavezan.

Raspored 1. kola za sve lige biti će objavljen 11. rujna 2021. (subota) na našoj internet i facebook stranici.

Visina članarine za svakog igrača i voditelja Udruge je 20,00 kn te će na prvom kolu moći nastupiti isključivo igrači koji aktiviraju svoje članstvo za natjecateljsku sezonu 2021./22. Odlukom Upravnog odbora članarina članova za poništenu sezonu 2020./21. neće se naplaćivati, a ukoliko je ista uplaćena, može biti vraćana odnosno prebačena za sezonu 2021./22.

Igračima i voditeljima ni ove sezone nećemo izdavati papirnate sportske iskaznice, ali je obveza voditelja ekipe putem e-maila dostaviti spisak članova koje će registrirati i to najkasnije 2 dana prije početka natjecanja u ligi u kojoj se natječe ekipa.

Molimo Vas da se pridržavate Odluka donesenih na Izvanrednoj sjednici Skupštine, kao i Odluka Upravnog odbora, a koje smo objavili na našoj web i facebook stranici dana 12. kolovoza 2021.

O svim aktualnostima ćemo Vas informirati na našoj web i facebook stranici, te Vas molimo da i dalje silom svih ovih prilika komunikaciju odrađujemo putem e-maila i telefona.

Hvala Vam,

Predsjednik UMNSt

Josip Radić