VIJESTI

DANAŠNJE UTAKMICE

2. LIGA VET
15:30IS DEUTSCHEPUSD
16:20ŠIMIĆ DOMISSA - CAFFE BAR KAŠTELET
17:15PROMET SPLITKONTRA
18:05SPLITSKA BANKASTARA ŠVERA
19:00POLIKLINIKA MATULIĆOSANDESETE - MALA KAVANA
19:50D PROJEKTKONOBA ZENTA

 

SUTRAŠNJE UTAKMICE

2. LIGA
16:00VOLE GRADELELIVERPOOL
16:55MAX - MORISKLINIKA SUĆIDAR
17:55MILNAGRADSKI KOTAR BAČVICE
19:50RIBARICONTY
20:45C.B. ALBATROSNEGRO SPINUT
21:45MNK HRVATSKI DRAGOVOLJACMASLINICA
3. LIGA
18:50BILI 9PV JAPIRKO
LIGA VET 45
15:30STOBREČHATTRICK MIKROFON
16:20QUO VADISFENIKS
17:10TOMA BEBIĆ LOKVEVAGABUNDO 45
18:00EMN ISSA- C.B. KAŠTELETMICKEY MOUSE 45

 

Poliklinika Matulić

 

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja, okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji se, prateći svjetske trendove i novine, stalno usavršavaju te tako doprinose sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.
Desetljeće rada je iza nas i, kako na početku tako i sada, zadovoljan pacijent je najveća nagrada za naš trud i novi poticaj za još većim napretkom.

Stavite svoje zdravlje u prvi plan!

Poliklinika Matulić
Osječka 24a, 21000 Split
Cesta Franje Tuđmana 1026, 21216 Kaštel Novi
tel: +385 21 543 573, +385 21 232 802
mob: +385 95 6060 777, +385 99 543 5730

Saznajte više »

I. liga veterana

CROATIA BLIZNA – BASIC RASVJETA 2 : 2

Odlična utakmica sa raspoloženim i rastrčanim protivnicima. Prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo ekipi Croatia Blizna, čije je vodstvo na kraju prvog poluvremena moglo biti i izraženije. U nastavku igre ekipa Bašić rasvjeta ulazi sa drugačijim pristupom prema igri i protivniku, žustrije sa više rizika. Takva igra je urodila plodom jer u 16. minuti poravnavaju rezultat. Nakon egala i jedna i druga ekipa nastavljaju sa požrtvovnom igrom, ali ne postižu pogodak.  

I. liga

STEFI – GARAŽA PUJANKE 3 : 7

Mlada i poletna ekipa Garaža Pujanke se brzo pribrala nakon početnog vodstva ekipe Stefi, te je do poluvremena utakmice izjednačila rezultat. U drugom poluvremenu veliki broj rotacija u ekipi Garaža Pujanke je konstantno držao visoki ritam. Takvu igru protivnička ekipa nije mogla pratiti, te Garaža Pujanke dolazi do zaslužene i uvjerljive pobjede.

II. liga

LIVERPOOL – GANNICUS  2 : 6

Derbi kola je protekao u jednoj fer i korektnoj borbi. Od početka utakmice Gannicus je bila opasnija  i efikasnija ekipa. Od ranog vodstva pa kroz cijelu utakmicu nisu dozvoljavali Liverpoolu  da ih opasnije ugrozi. Hendikep ozljede vratara, sredinom drugog poluvremena nadomjestili su igranjem igrača-vratara, te na taj način držali veliki posjed lopte. Odlično su koristili igrača više u terenu, što je rezultiralo povećanjem prednosti. Liverpool nije imao rješenje za takvu igru protivnika pa su i oni pokušali igrati sa igračem-vratarom, ali bezuspješno. Na kraju zaslužena pobjeda ekipe Gannicus i preuzimanje vodstva na tablici. 

I. liga veterana

ČISTOĆA – GRAD SPLIT G.K. GRAD  1 : 2 

Predstava koja bi zadovoljila i najveće gurmane malog nogometa. Obje ekipe su prikazale nogomet na visokom nivou, utakmica koju je krasila dinamika od prve do zadnje sekunde. Prvo poluvrijeme je proteklo u izuzetno visokom ritmu, gdje je domaćin bolje otvorio utakmicu, te konstantno napadao na gol protivnika. U 4. minuti utakmice izuzetna akcija domaćina koja je okrunjena i lijepim pogotkom. Gost pokušava uzvratiti, ali sve akcije koje su bile domaćin uspješno sprječava. U smiraju prvog poluvremena, tj. u 11. minuti utakmice gost efektnim pogotkom poravnava rezultat te na odmor odlazi u egalu.

Drugo poluvrijeme također visoki ritam igre, redaju se prilike i poluprilike na obje strane, ali obrana na čelu sa vratarima uspješno rješava sve problematične situacije. U 18. minuti susreta izuzetno snažan i precizan udarac gostujućeg igrača i mreža se trese iza nemoćnog vratara 1 : 2. Domaćin opet podiže ritam igre, ali nervoza čini svoje, akcije nisu točne, koncentracija nije na nivou te rezultat ostaje isti. Na kraju zaslužena pobjeda gostiju i nova tri boda na kontu.

I. liga

APIOS KIDAN ŽILE – STEFI  2 : 2 

Vrlo dobra i zanimljiva utakmica sa dosta čvrste, ali fer i korektne igre. Bolje je otvorila utakmicu ekipa Apios Kidan žile i vrlo brzo povela sa 2 : 0, ali već sredinom prvog dijela ekipa Stefi  postiže pogodak i vraća se u igru. Na kraju prvog dijela utakmicu je zasjenilo nešportsko ponašanje igrača ekipe Stefi Ivana Rose, koje je rezultiralo njegovim isključenjem. Tu priliku nije iskoristila protivnička ekipa, iako je imala prilike za povećat gol razliku. Upornost i borbenost ekipe Stefi nagrađena je izjednačujućim pogotkom, koji je na karaju i bio pogodak za konačan rezultat.