VIJESTI

FAVBET 1. liga

KIDAN ŽILE - MILNA

7 : 4

 

Utakmica u kojoj krajnji rezultat ne odaje pravo stanje kakvo se odigravalo na terenu. U prvom poluvremenu dominira ekipa Milna koja je i vodila s jednim pogotkom razlike na poluvremenu.

Drugo poluvrijeme donosi otvorenu igru ekipe Kidan žile gdje se izmjenjuje rezultatska prednost. Ritam utakmice je vrlo zahtjevan te obje ekipe pred kraj igraju s golmanom igračem. Ekipa Kidan žile bolje se brani i iz kontre postiže tri pogotka za konačnu pobjedu.

COVID POTVRDA

Poštovani, 

sukladno novim propisima J.U. Športski objekti ukoliko imate potrebu doći u ured UMNSt dužni ste na ulazu – porti pokazati COVID potvrdu.

Za vrijeme odigravanja utakmica svi igrači i voditelji ekipa UMNSt, kao i službene osobe se tretiraju kao sportaši te isti nisu dužni posjedovati COVID potvrdu. 


Predsjednik UMNSt

Josip Radić

FAIR PLAY NAGRADA - SEZONA 2021./22.

-          SVIM EKIPAMA

Poštovani,

Upravni odbor UMNSt je neposredno prije početka natjecateljske sezone 2021./22. donio odluku o potrebi izrade kriterija za fair play nagradu. Na svojoj redovnoj sjednici 5. siječnja 2022. donio je i konačne kriterije za osvajanje iste za tekuću sezonu.

Nadamo se da nam nitko neće zamjeriti ovo retroaktivno donošenje odluke, budući da se za osvajanje ove nagrade ekipama za ovu sezonu uračunavaju svi događaji od početka natjecateljske sezone 2021./22. Na našoj web stranici u skoro vrijeme trebao bi biti vidljiv i link s fair play tablicom. Kriterije s primjerima izračuna donosimo u nastavku.

Nadamo se da će ovo novo „pozitivno natjecanje“ svidjeti ekipama te bi nam bilo izrazito drago da ukoliko bilo tko ima neke dodatne prijedloge kako za fair play tako i za ostalo, iste dostavi Upravnom odboru UMNSt kako bismo o njima mogli raspravljati te eventualno fair play kriterije i ino još doradili, poboljšali odnosno kao novinu unijeli na početku sljedeće sezone.

S poštovanjem,

Predsjednik UMNSt

                                                                                                                                               Josip Radić

 Kriteriji - Fair play
II. liga

ZRNO SOLI – CROATIA PROPERTY SALES 

8 : 2  (4 : 1)

 

Odlična izvedba ekipe Zrno soli koja je u jednoj borbenoj i zanimljivoj utakmici u potpunosti nadigrala svoje protivnike.

Već u prvom poluvremenu lideri prvenstva odlaze na tri gola prednosti te su u nastavku samo nastavili u istom ritmu. Danas najbolji igrač na terenu Marino Tešija sudjelovao je u gotovo svakom pogotku na utakmici bilo golom ili asistencijom.

Ovom i više nego zasluženom pobjedom, ekipa Zrno soli dokazala je i potvrdila da nije slučajno na vodećoj poziciji prvenstva sa maksimalnim učinkom od četrnaest pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica. 

ČESTITKE - Kutija Šibica

S posebnim zadovoljstvom, a i ponosom čestitamo našem Josipu Božinoviću na proglašenju  za najboljeg igrača ovogodišnje Kutije šibica.

Josip je potekao iz ekipe Klinika Sućidar, ali ipak najveći trag ostavlja u ekipi L.C. Monty Python s kojom osvaja splitsku ligu i kup te nebrojene turnire diljem Dalmacije i šire. Ove godine bio je jedan od njihovih najžešćih navijača na futsal  završnici u Puli gdje su se okitili titulom državnog amaterskog prvaka u futsalu kao predstavnici naše Udruge, a na kojoj nije imao pravo nastupa kao igrač budući da ga je profesionalni malonogometni put odveo u Njemačku.

Ujedno koristimo prigodu da čestitamo našoj Podstrani kao trećeplasiranoj ekipi veteranskog dijela turnira  Kutije te ekipi Gogo i Toni kao četvrtfinalistima.

Još jednom naša se Udruga pokazuje kao perjanica i inkubator malonogometnog sporta na razini države.