VIJESTI

DANAŠNJE UTAKMICE

1. LIGA
18:25BOLDWS KIDAN ŽILE
3. LIGA
21:15OLIVABILI 9
LIGA KUP
16:30SAMO SPINUTPB SPLIT
17:25JAKO SPORT GANNICUSZLATKO CELENT AŠ KRUŽNI TOK
19:20STROŽANACIL VICTUM EN-WE
20:20CANICULABOL SPLIT - LA LUNA CAFFE

 

SUTRAŠNJE UTAKMICE

1. LIGA VET
21:15JADRANSKO OSIGURANJEFIRULE 1967
3. LIGA VET
19:20PROFIL NA KVADRATTRŠĆANSKA
4. LIGA VET
17:25SO.CAP ORIGINALANTIPIROS
LIGA KUP
18:25BUGARIMILNA
LIGA KUP VET
20:20PB SPLIT VETERANIVAGABUNDO

 

Poliklinika Matulić

 

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja, okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji se, prateći svjetske trendove i novine, stalno usavršavaju te tako doprinose sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.
Desetljeće rada je iza nas i, kako na početku tako i sada, zadovoljan pacijent je najveća nagrada za naš trud i novi poticaj za još većim napretkom.

Stavite svoje zdravlje u prvi plan!

Poliklinika Matulić
Osječka 24a, 21000 Split
Cesta Franje Tuđmana 1026, 21216 Kaštel Novi
tel: +385 21 543 573, +385 21 232 802
mob: +385 95 6060 777, +385 99 543 5730

Saznajte više »

III. liga

KREMPIJEVO - PIVARIJ BURGER AND BEER  5 : 5

Odlična utakmica u kojoj je ekipa Krempijevo većinu utakmice provela u vodstvu od jedan do dva pogotka razlike. Ekipa Pivarij burger and beer se već sredinom drugog poluvremena odlučuje za igru sa igračem-vratarom, te postiže dva pogotka i dolazi do zaslužene podjele bodova u ovoj zanimljivoj utakmici.

II. liga veterana

POLIKLINIKA MATULIĆ – KONTRA  2 : 2

U derbiju kola gledali smo dosta mlako prvo poluvrijeme, bez nekih izrazitih prilika za pogodak. Ipak u drugom poluvremenu utakmica je opravdala epitet derbija i postala je mnogo zanimljivija.  Domaćini su dva puta vodili, ali se uporna ekipa Kontra dva puta vraćala da bi na kraju sa igračem-vratarom izjednačila  za konačnih 2 : 2.

I. liga veterana

CROATIA BLIZNA – VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE   3 : 4

Derbi utakmica dvije ekipe koje se bore za vrh tablice. Monty Python na otvaranju utakmice dolazi u vodstvo iz prekida, ali ekipa Croatia Blizna boljom igrom do kraja poluvremena okreće rezultat.

U drugom poluvremenu Monty Python podiže kvalitetu svoje igre, te dolazi u vodstvo koje su uspjeli sačuvati do kraja utakmice, ponajviše zahvaljujući raspoloženom vrataru Miši Lončaru.

III. liga

P.V.  JAPIRKO  -  OLIVA  7 : 5

Prvo poluvrijeme utakmice u potpunosti pripada ekipi P.V.  JAPIRKO koja je vrlo lagano došla do velikog vodstva od tri pogotka.

U drugom poluvremenu,ekipa OLIVA, nakon minusa u rezultatu kreće na sve i ništa te uspijeva smanjiti rezultat  na zgoditak razlike igrajući od 23 min utakmice sa golmanom igračem.

Ipak do kraja susreta zbog gubitka snage i koncentracije ,ekipa OLIVA nije uspjela  izjednačiti rezultat.

III. LIGA VETERANA

BRONX- DeNi  TOHATSU MOTORI KLINIKA SUĆIDAR   1:3

Derbi kola između drugo plasirane i treće plasirane ekipe opravdao je taj naziv.

Otvorena igra sa puno prilika donosi pred kraj prvog poluvremena prednost ekipi DeNi –Tohadtsu  koja je nije ispustila do kraja susreta. Najljepši potez utakmice se desio u prvom poluvremenu kada igrač ekipe DeNi ,Pero Jadrić škaricama da desetak metara pokušava savladati protivničkog golmana gdje udarac završava u prečki, ali za potez dana  dobiva pljesak svih prisutnih u dvorani.

U drugom poluvremenu ekipa Deni ima više od igre i više želje za pobjedom što im na kraju i polazi za nogom.