VIJESTI

 

SUTRAŠNJE UTAKMICE

5A. LIGA
13:00RUBTEHNIČAR
14:00GALAPAGOS BLACK AND WHITEAUTOPRAONICA IVAN
14:55UNDERWATER MERCH OUYEATRSTENIK
15:55JEL NEĆEŠSUTIKVA 2012

 

Poliklinika Matulić

 

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja, okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji se, prateći svjetske trendove i novine, stalno usavršavaju te tako doprinose sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.
Desetljeće rada je iza nas i, kako na početku tako i sada, zadovoljan pacijent je najveća nagrada za naš trud i novi poticaj za još većim napretkom.

Stavite svoje zdravlje u prvi plan!

Poliklinika Matulić
Osječka 24a, 21000 Split
Cesta Franje Tuđmana 1026, 21216 Kaštel Novi
tel: +385 21 543 573, +385 21 232 802
mob: +385 95 6060 777, +385 99 543 5730

Saznajte više »

I. liga veterana

COSMOS – SPLIT TOMMY  2 : 4 (0:0)

Od početka utakmice nametnuo je „Split Tommy“ svoj ritam i pritisak na obranu „Cosmosa“, koji su igrali dosta zatvoreno i na taj način pokušavali parirati protivniku. S obzirom da je „Cosmos“ igrao bez standardnog vratara, to se u prvome dijelu nije osjećalo. Imali su „Tommyevci“ pregršt šansi, ali zamjenski vratar „Cosmosa“ sjajno je skidao sve šuteve i šanse upućene u okvir njegovoga gola. Tako se na odmor otišlo sa neriješenim rezultatom. Na početku drugoga dijela šok za „Split Tommy“. „Cosmos“ dolazi u vodstvo iz sjajnog šuta Vlatka Grbića, ali njihova prednost se vrlo brzo istopila. U istoj minuti „Tommyevci“ dolaze do izjednačenja, a već u sljedećoj preokreću rezultat u svoju korist postižući drugi zgoditak. Jasno je tada bilo da se „Cosmos“ neće moći i dalje dobro nositi protiv napada „Tommya“. Slijede još dva gola „Split Tommya“, kojim osiguravaju zasluženu pobjedu, a „Cosmos“ tek nekoliko sekundi prije kraja utakmice postiže još jedan gol za popraviti dojam.

IV. liga

YOUNG BOYS – TOBOGAN   12 : 5  (3:3)

 

Utakmicu su bolje otvorili „boysi“ i do poluvremena vodili u dva navrata po dva gola razlike, ali ipak se na odmor otišlo sa neriješenim rezultatom. U tome periodu Tobogan je dobro parirao i nije se dalo naslutiti kakva će ih sudbina stići do kraja utakmice. Furiozno otvaranje drugog poluvremena od strane Young boysa, koji u prvih pet minuta odlaze na čak pet golova razlike. Raspala se skroz igra Tobogana, koji jednostavno nisu mogli naći rješenje za zaustaviti danas fantastičnog Stipu Jakšića, koji im je zabio nevjerojatnih deset golova. Bila je to prava rapsodija mladoga igrača, koja je njegovoj ekipi donijela i više nego zasluženu pobjedu. „mladi momci“ popustili su pritisak pred sam kraj utakmice, kada su se opustili i dozvolili protivnicima da postignu dva gola, i da na taj način malo poprave dojam vrlo loše izvedbe u drugom poluvremenu.

OBAVIJEST IGRAČIMA

Poštovani,

Obavještavamo Vas da, sukladno odluci Upravnog odbora, svaka ekipa UMN Split može u uredu UMN Split preuzeti svoj besplatan primjerak publikacije „50 lita Udruge maloga baluna“. 

Preuzimanje knjiga će se odvijati do 15.3.2018., te ukoliko ekipa do tog roka ne preuzme svoj besplatan primjerak, smatrati ćemo da nisu zainteresirani za navedeno.

Također, osigurali smo i određen broj primjeraka Publikacije za zainteresirane, te isti možete dobiti uplatom donacije u iznosu od 180,00 kn u uredu Udruge osobno ili na žiro-račun Udruge.

Publikaciju možete i prelistati u prostoru caffe bara „Time out“  koji se nalazi u sklopu dvorane Gripe, za vrijeme odigravanja lige „veterani 45“ u Spaladium Areni, te na zapisničkom stolu kod delegata svakodnevno za vrijeme odigravanja naših natjecanja.

I. liga veterana

ČISTOĆA – PODSTRANA  0 : 4

U derbiju kola vidjeli smo izuzetno borbenu i kvalitetnu predstavu oba protivnika. Prvo poluvrijeme bolje otvara ekipa Podstrane koja već u početku utakmice dolazi u vodstvo. Nije prošlo ni dvije minute, a gosti povećavaju rezultatsku prednost na dva gola razlike. Nakon primljenog drugog pogotka uvlači se nervoza u redove domaćina koji pokušavaju doći u rezultatski egal. Međutim, nervoza i brzopletost sputavaju Čistoću u toj nakani jer nedostaje preciznosti u pasu i smirenosti pri realizaciji.  Drugo poluvrijeme Podstrana postiže još dva pogotka te zasluženo osvaja tri boda.

Promocija publikacije

Udruga za mali nogomet Split organizira promociju knjige „50 lita Udruge maloga baluna“  koja će se održati

15.02. (četvrtak) 2018 godine u 18:00 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa,

Zrinsko Frankopanska 19, Split

Na promociji će govoriti autor i urednik Ivo Reić, predsjednik Udruge Josip Radić te sportski novinar Pero Smolčić.

Pozivamo sve članove da svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj.