VIJESTI

 

SEZONA 2022./23.

Poštovani,

u tijeku su pripreme za novu natjecateljsku sezonu 2022./23. koju planiramo započeti 12. rujna 2022.

Sukladno dosadašnjoj praksi, u najskorije vrijeme će svi voditelji na svoje e-mail adrese dobiti važne informacije vezane za početak nove sezone.

Sportski pozdrav!

II. liga veterana - FIRULE 1967

 

55 GODINA - MNK FIRULE 1967

MNK Firule ove godine slavi 55. godišnjicu od osnutka kluba i odigrane prve službene utakmice (Firule - Šperun 2:1, prvi gol za Firule Zdenko Barić).

U sklopu proslave 55. godišnjice klub je izradio nove dresove za natjecateljsku sezonu 2022/2023 s grbom kluba i logom Firule 1967, godina sreće, 1967-2022.

Isto tako, tradicionalno klub na značajne obljetnice dodjeljuje priznanja zaslužnim igračima koji su ostavili vidan trag u povijesti kluba, a to je ovaj put pripalo igračima iz generacije 80-ih godina prošlog stoljeća, godina najvećih sportskih uspjeha kluba (igranje u seniorskoj prvoj ligi), i to: Tonći Roščić "Roše", po mnogima najbolji vratar u povijesti kluba; Bruno Terze - legendarni kapetan spomenute generacije, napadač, veliki čovjek i igrač; Simeon Rajnović - dugogodišnji, pouzdani i nezamjenjivi obrambeni igrač.

Iskrene čestitke!!!
ZAVRŠNICA FAVBET FUTSAL GRADSKIH LIGA

 

NOVI STARI PRVAK!!
????????L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE????

Na trećoj po redu FAVBET završnici gradski futsal liga, splitska ekipa L.C. Monty Python Tolo trade okitila se titulom najbolje amaterske malonogometne ekipe u Hrvatskoj.
Nakon prošlogodišnje dominacije u Puli, ovog vikenda u Zagrebu su još jednom totalno izdominirali konkurenciju i bez da su to ijednom doveli u pitanje pokazali da su najbolji, a možda najbolji dokaz tome je i pobjeda u finalu protiv ekipe Osiječki Taxi rezultatom 6:0.
Uz ekipno priznanje i nagrade za pojedince također su odlazile u ruke Pythonovaca.
Vinko Rozga – najbolji vratar i dio najbolje petorke turnira.
Antonio Repić – najbolji igrač, najbolji strijelac i dio najbolje petorke turnira.
Uz njih su blistali i ništa manje zaslužni bili i A. Šalov, J. Ćavar, M. Družijanić, A. Ramadža, A. Tolo , M. Stojkić, I. Radan i M. Mišerda, dok se za ovog potonjeg čulo kako u kombinaciji sa Repićem dominiraju kao Rađa i Kukoč u najboljim danima.
Ne trebamo ni spominjati da je podrška sa tribina bila i više nego dobra.
Spomenimo još i ekipe Staklo Maas koja je ispala u prvom krugu, dok je naš treći predstavnik, ekipa Baterijelo Bandinjosi nakon pobjede protiv ekipe iz Zagreba u drugom kolu poražena od osvajača turnira.
FAVBET ZAVRŠNICA

Sutra od 1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣ na Kegliću u Zagrebu Favbet završnicu gradskih liga otvaraju prošlogodišnji pobjednik LC Monty Python Tolo Trade i Plavi Mjesec (ZG). Od 1️⃣7️⃣:0️⃣0️⃣ Baterijelo Bandinjosi igraju protiv Cvijetno 9y.co (ZG) dok ekipa Staklo MAAS u 2️⃣2️⃣:0️⃣0️⃣ igra protiv Palančikarnice Stari Plac (OM).

Sve utakmice mogu se pratiti u live streamu ???? na FB FavBet Sportska Kladionica.


Sretno našima!!!

[IN MEMORIAM]

U 55.godini života napustio nas je naš dugogodišnji član i suigrač Ivan Buzov Globa.
Iskrena sućut obitelji, prijateljima i suigračima.
Počivao u miru.