VIJESTI

II. liga

OTP BANKA – CROATIA PROPERTY SALES  1 : 3

Zanimljiva i do posljednjeg trenutka potpuno rezultatski neizvjesna utakmica koju je bolje otvorila ekipa OTP BANKA i došla do ranog vodstva.

Dvije minute prije kraja utakmice rezultat je bio neriješen, a tada ekipa CROATIA PROPERTI SALES postiže dva pogotka nakon što se protivnička ekipa odlučila za igru s igračem-vratarom.  

II. liga veterana

OSANDESETE MALA KAVANA – PUSD  2 : 5

U dobroj i dinamičnoj utakmici gosti bolje otvaraju susret, te ranim pogotkom dolaze u vodstvo.

Ipak to vodstvo nije dugo trajalo, te ekipa Osandesete Mala kavana do kraja poluvremena spretnije i sretnije okreće rezultat u svoju korist.

To je bilo sve od njih jer do kraja utakmice nisu postigli više nijedan pogodak, te ekipa PUSD u nastavku postiže 4 pogotka, preokreće rezultat te odnosi pobjedu.

 

4. LIGA VETERANA

ETIRI ASP  – SVETI DUJE   2:0 (1:0)

U prvoj utakmici 1. kola zabilježena je dobra partija, dva ravnopravna takmaca. Utakmica je započela lagano, pomalo i usporeno, očita je bila velika natjecateljska pauza. Međutim što je utakmica išla dalje igralo se sve bolje. Rana prednost ekipe ETIRI donijela je utakmici i veću živost.

Sveti Duje  preuzima laganu inicijativu tijekom cijelog susreta, ali ne uspijeva to okruniti zgoditkom .

ETIRI reda kontre, da bi nakon pogođene stative najopasniji igrač susreta Ozren Bralić preciznim udarcem sa deveterca u desni golmanov kut postigao zgoditak za zasluženu pobjedu od 2:0.

FAVBET I. liga veterana

COSMOS – CROATIA BLIZNA   2 : 2

Tvrda i rezultatski potpuno neizvjesna utakmica u kojoj je ekipa Cosmos bolje otvorila sezonu i majstorijom Brazilca Wagnera Santosa došla u vodstvo koje su u posljednjim trenutcima prvog poluvremena i udvostručili.

Uporna ekipa Croatia Blizna sa sirenom prvog poluvremena smanjuje rezultat, a u drugom poluvremenu dolazi do izjednačenja rezultata na 2 : 2 što je ujedno bio i konačan rezultat ove jako zanimljive utakmice.

FAVBET 1. liga

sezona:

2021/2022

1. sudac:

GORAN DUVNJAK

liga:

FavBet 1. LIGA

2. sudac:

IVICA MIKETEK

kolo:

1.

mjeritelj:

RENATO GALINOVIĆ

 

 

datum:

13.09.2021.

delegat:

JOŠKO DELIĆ

početak:

16:58

 

 

 

FIESTA CAFE

           3 : 3

STAKLO MAAS

    

         (0 : 1)

 

0 

 

MARINKO MARETIĆ 

 

4 

 

PETAR PETRANIĆ 

 

5 

 

LUKA ŠARAN 

 

6 

 

STIPE ČAČIĆ 

 

7 

 

JOŠKO TOLIĆ 

 

9 

 

VINKO ROJE 

 

10 

 

LOVRE LUKIĆ 

 

12

ANTE STIPIĆ

 

13

 

IVAN PITEŠA

 

16

 

DINO PLAZIBAT

 

22

 

IVAN KATUŠIĆ

 

28

 

FRANE KRISTOFOR VLADISLAVIĆ

 

 

 

 

 

ANTE ROJE

 
 

5

 

ALEN ANTONIO SUNARA

 

6

 

FRANE POLIĆ

 

7

 

ANTE TOPIĆ

 

10

 

IVICA JOZIĆ

 

11

 

JOSIP PERIŠIĆ

12

 

JOSIP SIRIĆ

 

18

 

MLADEN BURILOVIĆ-SRDAR

 

23

 

MARIN SUNARA

 

32

 

FILIP BIUK

44

 

LUKA TOKIĆ

 

 

 

 

 

Vrlo dobra utakmica prvog kola nakon duže pauze. Obje ekipe ušle su u utakmicu s namjerom da se nadigravaju bez kalkulacija. Nakon početnog opipavanja pulsa protivnika utakmica je postajala sve dinamičnija  sa dosta prilika s obje strane. Jednu takvu gosti su iskoristili u 8.minuti te preko F.Biuka došli do prednosti koju su održali do poluvremena. Drugo poluvrijeme nastavlja se u istom ritmu i otvoreno. Ekipa Staklo MAASa fantastičnim golom L.Tokića sa distance u 18.min povećava vodstvo. To međutim nije nimalo pokolebalo ekipu FIESTA CAFEa koja se expresno vrača u utakmicu golom F.K.Vladislavića u istoj minuti. Dvije minute kasnije S.Čačić golom za 2:2 vraća sve na početak. U 24.min Staklo MAAS ponovo dolazi do prednost nakon jedne gužve u šestercu najsnalažljiviji  je J.Perišić. Ekipa FIESTA CAFE i nakon toga nije klonula nego pojačava ritam te sa golmanom igračem minutu prije kraja drugim golom F.K.Vladislavića dolazi do zasluženog izjednačenja.