VIJESTI

 

5. liga

Poštovani,

nakon provedene ankete, a temeljem izražene želje SVIH predstavnika ekipa 5. lige za nastavkom natjecanja bez korištenja svlačionica u skladu s uputama Nacionalnog stožera, Upravni odbor UMNSt donosi odluku o nastavku natjecanja 5. lige, a koje zakazuje 14.2.2021. na terenima FESB-a.

Satnica utakmica 2. kola se nalazi na stranici.

Uz nadu da ćemo u što skorije vrijeme dobiti odobrenje za korištenje svlačionica, kao i dopuštenje i za nastavak svih natjecanja u sportskim dvoranama,

Srdačan pozdrav!

NASTAVAK NATJECANJA

Poštovani,

zbog produljenja mjera od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite do 31.1.2021. nismo u mogućnosti organizirati naša natjecanja.

O terminu nastavka natjecanja biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Zahvaljujemo na razumijevanju te Vas srdačno pozdravljamo,

                                                                                                          Predsjednik UMNSt:

                                                                                                       Josip Radić

ČESTITKA

Sretan, miran i radostan Božić želimo svim našim članovima i suradnicima.


Želimo da Vam Nova godina donese zdravlje, uspjeh i zadovoljstvo, te da svi zajedno optimistično kročimo u nove izazove i pobjede pred nama.

Upravni odbor  i djelatnici UMNSt

FAVBET I. liga veterana

KONTRA – CROATIA BLIZNA  2 : 1

 

Autogolom igrača ekipe Kontra Srđana Kovača ekipa Croatia Blizna dolazi u rano vodstvo. Krajem prvog poluvremena ekipa Kontra izjednačava rezultat pogotkom Frane Dilbera, a početkom drugog poluvremena preko Hrvoja Ante Jukića potpuno preokreće rezultat i dolazi do zaslužene pobjede.

FAVBET 1. liga

C.B. SEA WOLF – HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE  1 : 2

 

Odlična utakmica u kojoj su obje ekipe prikazale jako dobru igru i u samom startu  sezone najavile borbu za visoku poziciju.

Ekipa Hercegovca je u vodstvo došla početkom drugog poluvremena prekrasnim pogotkom glavom Maria Orlovića. Ubrzo Hercegovac pogotkom Dina Peše dolazi do prednosti od dva pogotka koju je protivnička ekipa uspjela smanjiti do konačnih 1 : 2.